Onze Business Intelligence oplossingen kunnen op verschillende niveaus worden uitgevoerd. Hierbij kijken wij naar de organisatie van de informatiestromen binnen jouw organisatie. We onderzoeken per klant wat de meerwaarde die datawarehousing oplevert. Hierbij maken we een analyse van de manier waarop data is opgeslagen in de informatiestromen, met als doel nieuwe inzichten te verschaffen om je bedrijfsvoering te verbeteren.

Illustraie grafiek Business Intelligence

Wat levert het op?

Wegnemen complexiteit en omvang van data

Business Intelligence laat organisaties slimmer werken door gebruik te maken van goede informatie infrastructuren.

Real-time inzicht in bedrijfsprocessen

Red Data richt zich op het visualiseren, analyseren en combineren van data. De verkregen informatie kan op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier worden gebruikt voor sturing, analyses en rapportages.

Verhoging van productiviteit

Verbeterde informatie infrastructuren stimuleert medewerkers om beter te presteren en creativiteit te tonen in het behalen van de doelstellingen. Zo helpt BI jouw organisatie snel vooruit.

‘Een efficiëntere organisatie door gebruik te maken van goede informatie infrastructuren’.

De voordelen op een rijtje

  • Verhoging van de productiviteit—en dus winst;
  • Tevreden medewerkers;
  • Wegnemen complexiteit en omvang van data;
  • Real-time inzicht in bedrijfsprocessen;
  • Inzichten voor het uitvoeren van campagnes.

Detachering

Red Data heeft ervaren IT-specialisten in de vakgebieden datamanagement, databeheer, Big Data, search, software development, Business Intelligence en informatieanalyse. We werken platformonafhankelijk met een sterke voorkeur voor Microsoft en Oracle. Omdat we zo’n ruim aanbod hebben, kunnen we de gehele IT-keten bedienen: advies, hardware, cloud platformen, data warehouse, databases, applicaties, analytics en front-end.

Projecten

Heb je geen eigen team maar wel een idee dat uitwerking behoeft? Ga dan aan de slag met ons multidisciplinair ontwikkelteam. We kunnen je helpen met data-analyse, een gedegen strategie, UX- en UI design, ontwikkeling en tot slot het beheer van de applicatie.