Bekijk onze aanvragen of onze beschikbare experts

Aanvragen

Hebben we de expert die je zoekt niet beschikbaar, dan maken we gebruik van ons netwerk van freelancers. Ben jij freelancer en op zoek naar een tijdelijke klus? Bekijk hier onze actuele aanvragen:
  • Functie
    Locatie
    Dienstverband
    ZZP toegestaan

‘Hoe complexer het vraagstuk, hoe interessanter mijn werkdag’.

Jacco Drabbe // Lead Developer & Scrum Master

Beschikbare experts

Red Data heeft een ruime ervaring in het detacheren van IT-specialisten en consultants bij onze klanten. Wij hebben experts in de vakgebieden datamanagement, databeheer, Big Data, Software Development, Business Intelligence en informatieanalyse. We werken platformonafhankelijk met een sterke voorkeur voor Microsoft en Oracle. Dit zijn onze beschikbare experts van het moment:

Waarom detachering van onze IT-experts?

Ervaringsdeskundigen

Dat wij technisch hoog bekwaam personeel in huis hebben, bewijst het feit dat er voornamelijk senior niveau aanwezig is.

End-to-end

Omdat we zo’n ruim aanbod hebben, kunnen we de gehele IT-keten bedienen: advies, hardware, cloud platformen, data warehouse, databases, applicaties, analytics en front-end.

Internationaal inzetbaar

Apeldoorn, Brussel of Berlijn, het maakt onze mensen niet uit. Als de klus passend en interessant is, komen onze mensen je team graag versterken.