Een goede lichaamshouding en rust in je hoofd! Dat begint met een ergonomische werkplek en de juiste software.

Wat zit er in het werkplekpakket?

Microsoft Office 365 online licentie

  • 2 jaar ICT helpdesksupport
  • Support op locatie of remote optioneel op basis van een SupportUrenOvereenkomst. Het saldo bij uitgifte bedraagt 10 uren. Extra uren kunnen weer per 10 uren worden opgeladen voor € 550,0o. Alleen de daadwerkelijke gewerke seconden worden afgeboekt en het saldo wordt voor en na het support met u besproken.
  • Hardware (laptop, monitor, PC, printer en accessoires) optioneel
  • Meubilair (bureau, stoel, lamp, monitor- standaard) optioneel

Lees hier meer weten over Werkplekautomatisering (WPA)

 

voordelen actie werkplek

De voordelen op een rij

Volledige mobiliteit

Thuis, onderweg of op kantoor — op elke locatie met een internetverbinding, kun je aan de slag. Microsoft 365 voor het gebruik van Office applicaties, het delen van- en tegelijkertijd werken in documenten, of het communiceren via Teams. VOIP (Voice-over-IP) voor volledige telefonische bereikbaarheid, vanaf elke werkplek. Thuis of op kantoor.

 

Fulltime support

Wij leveren met veel toewijding onze kwalitatieve producten. Producten die je helpen om zo efficiënt en productief mogelijk werkzaamheden te kunnen verrichten. Mocht je onverhoopt ergens tegenaan lopen, staat er 24/7 een support medewerker voor je klaar om je vragen te beantwoorden. En voor onze senioren bieden wij support aan huis en lossen we alle problemen en/of vragen op.

Eén aanspreekpunt voor je totaaloplossing

Voor ons is het essentieel om een duurzame relatie met onze klanten te onderhouden. Korte lijnen en altijd op zoek naar de juiste oplossing. Wij zorgen voor een persoonlijk aanspreekpunt en streven ernaar om jouw bedrijf altijd zo efficiënt mogelijk te laten presteren. Particulieren helpen wij ook graag om die extra stap te zetten. We helpen je graag op weg om up-to-date te blijven met onze producten.

Binnen 72 uur leveren wij een complete werkplek (meubilair, hardware en software) werkend op. Zelfs voor een vaste prijs per maand!

Donateurs, leden en vrijwilligers opgelet! Want als dank voor jullie steun is het voor jullie mogelijk de hele werkplek aan te schaffen en hem dan in 24 termijnen te betalen! En de eerste maand hoef je nog niks af te lossen!

Bij het samenstellen van je werkplek moet je dit dan even aangeven en het nummer van jouw ledenpas, donateurspas of vrijwilligerspas seizoenskaart of clubkaart invoeren.

Bij de mediamarkt is een laptop veel goedkoper! Dat kan, maar bij deze aanbieding koop je een compleet nieuwe werkplek, krijg je support aan huis en zorgen wij ervoor dat alles in balans blijft.

Dus ik mag ook ‘s nachts met de Support Desk bellen als ik thuis niet kan printen? Ja, dat mag! Yes, je krijgt 10 supporturen per jaar en we vertellen jou na het oplossen van jouw probleem weer wat het nieuwe saldo is.

Red Data is: