Bedrijven hebben te maken met een gestage toename van data en content die waarde bevat. Helaas is het niet voor iedere organisatie mogelijk om hierop te kapitaliseren. Wij ontwikkelden een uitgekiend platform waarin alle belangrijke modules aanwezig zijn om tot een zoekoplossing te komen. Het Search & Discovery platform. Globaal gaat dat zo in zijn werk:

1 Data verzamelen

In deze stap wordt er bekeken wat er intern en extern aan relevante data  beschikbaar is en hoe dit alles bij elkaar gebracht kan worden. Eindgebruikers kunnen een zoekvraag stellen en de zoekmachine komt terug met een antwoord.

2 Data omvormen tot informatie

Als de data eenmaal in de zoekmachine is geïntegreerd, kunnen we een aantal acties uitvoeren om tot bruikbare informatie te komen. Die kan ontsloten of gevisualiseerd worden voor maximale relevantie voor jouw eindgebruikers.

3 Interface & datavisualisatie

Dat de techniek achter je applicatie goed werkt is belangrijk, maar dat die data helder gevisualiseerd worden in een gebruiksvriendelijk interface is minstens even belangrijk. Jouw eindgebruikers moeten er immers mee werken.

Klanten die al kozen voor onze Search & Discovery oplossingen

Afbeelding search & discovery klanten, ESA, ECSS, KB, ecdpm, Haagse feiten en Vrijdag premium printing,