Haagse Feiten is een parlementaire monitor, een platform voor iedereen die de politieke besluitvorming en het reilen en zeilen in politiek Den Haag volgt. Het systeem houdt continu diverse bronnen met parlementaire informatie en politiek nieuws in de gaten.

Klant Political Inzights
Case Haagse Feiten
Product Online platform, mobiele app, website

Bruikbare parlementaire informatie

Haagse Feiten verzamelt, analyseert en koppelt op een slimme manier allerlei soorten parlementaire informatie met nieuws en social media. Professionals worden zo in staat gesteld om nog nauwkeurig te monitoren, eigen duiding te geven en deze snel en zeker te communiceren. Haagse Feiten wordt gebruikt in de sectoren public affairs, overheid, financiële instellingen, media, belangenbehartigers en multinationals.

Sfeerforo tweedekamer
Screenshot van het dashboard van Haagse Feiten

Wat Haagse Feiten biedt

Als abonnementhouder kan je de database doorzoeken en je zoekvraag verfijnen. Onderwerpen die je interessant vindt, kan je opslaan en delen met mensen uit je team. Je interessegebieden worden getoond in je persoonlijke agenda en kamerleden kun je op de voet volgen. Een proefabonnement op deze parlementaire monitor geeft je de mogelijkheid om aan een groot deel van Haagse Feiten te snuffelen.

Impressiefoto Haagse Feiten platform

Notificaties

Via de e-mailattenderingen houdt Haagse Feiten je op de hoogte van de voor jou belangrijke ontwikkelingen en onderwerpen. De attenderingen kun je helemaal naar je eigen hand zetten.

Impressiefoto Haagse Feiten app

Spelersdata

Hoe wij wisten dat VVD’er Bas van ’t Wout in 3 maanden tijd maar 28 woorden sprak in de Tweede Kamer? Doordat je op je Haagse Feiten dashboard precies kunt bijhouden welk kamerlid wat precies doet. Je kan bijvoorbeeld zien welke amendementen of Kamervragen worden ingediend. Ook kan er een gedetailleerd spelersrapport worden bekeken en gedeeld.

Impressiefoto Haagse Feiten dashboard

Van zoekopdracht naar nieuwsbrief

Onderwerpen die jij volgt, kun je in een handomdraai in een nieuwsbrief verwerken. Bouw en verstuur de nieuwsbrief in Haagse Feiten.

Onder de motorkap

Techniek website
WordPress

Techniek mobiele app
Ionic Framework

Database
Ons eigen Search & Discovery Platform met Solr.