Waarschijnlijk was het je al opgevallen: Red Data is voorzien van een nieuwe visuele identiteit. Wij kozen ervoor om deze identiteit zelf te ontwikkelen.

Red Data heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose doorgemaakt. Steeds meer organisaties maken kennis met onze specialisten. Er zijn adviezen uitgebracht, applicaties gebouwd en mobiele apps ontwikkeld. Eind 2018 hebben wij bescheiden ons 5-jarig bestaan gevierd. Bij de ontwikkeling die we hebben doorgemaakt, hoort natuurlijk ook nieuwe, professionelere uitstraling. Een uitstraling die past bij de huidige groep professionals die dagelijks aan het werk zijn voor de verschillende klanten.

Nieuw is het feit dat wij onze vormgeving volledig intern ontwikkeld hebben als gevolg van een positioneringstraject. Zo heeft iedereen zijn / haar steentje kunnen bijdragen en is er met een frisse blik gekeken naar de manier waarop we uitdragen wat onze kernwaarden zijn.

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe visuele identiteit, waaronder een nieuw overkoepelend logo voor Red Data Group en kreeg elk sublabel (Consultancy, Innovations en Solutions) daarnaast een eigen beeldmerk. Samen met onze nieuwe website, is dit voor Red Data een lift-off naar de volgende fase.

Deel via: Facebook logo Linkedin logo