Red Data gaat samenwerken met het Big Data Value Center

Red Data gaat als partner van het Big Data Value Center (BDVC) intenser samenwerken in het bouwen van Big Data oplossingen voor zowel de klanten van het BDVC alsook voor de klanten van Red Data. Door het bundelen van kennis, ervaring en platformen kunnen we nog innovatievere big data oplossingen voor klanten realiseren. Red Data brengt daarvoor naast ervaren consultants ook haar technologische oplossingen in zoals het eigen Enterprise Search Platform, SoDa (een social media sentimentsanalyse oplossing) en het Analytics Intelligence System.

Over het Big Data Value Center

Het Big Data Value Center is een uniek innovatieplatform op het gebied van big data oplossingen voor de overheid en het MKB. Wij laten hen zien hoe zij veel slimmer en efficiënter beleidskeuzes kunnen maken door hun eigen data met externe data te combineren, te analyseren en op een andere manier te gebruiken. Waarde is voor het Big Data Value Center meer dan euro’s alleen: waarde gaat ook over persoonlijk welzijn, duurzaamheid en sociale betrokkenheid. Het Big Data Value Center biedt altijd een concreet advies, maar vooral nieuwe kennis, inzichten en businesscases waarmee organisaties direct aan de slag kunnen.

Samenwerkingspartners Big Data Value Center

Het Big Data Value Center is een initiatief van de Economic Development Board Almere in samenwerking met TNO, SURFsara, eScience Center, Amsterdam Economic Board en de Economic Board Utrecht. Daarnaast werken wij intensief samen met onze partners waaronder Red Data, de Kamer van Koophandel, IBM en KPN. Door het bundelen van al deze kennis en netwerken zijn wij in staat om big data vraagstukken om te zetten naar handelbare data om zo effectievere diensten en producten uit de organisatie te halen.Klik hier voor meer informatie over het Big Data Value Center
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de link.