Data Management

De basis van informatie is data. Hoe beter de kwaliteit van de data, des te waardevoller de informatie die eruit gefilterd kan worden. Red Data helpt bij het beheren en consistent houden van data. Wij worden geregeld ingeschakeld bij complexe migraties, bijvoorbeeld bij het overstappen naar een nieuw systeem of bij een fusie. Een migratie is het moment bij uitstek om uw datakwaliteit naar een hoger plan te tillen. Hier denken we graag in mee. Red Data adviseert u op strategisch, tactisch en operationeel niveau en implementeert het advies naar een business case, project en/of acties.

Door de toegenomen omvang, complexiteit en het gebruik van data is het doelmatig organiseren en beheren van groot belang voor uw organisatie.

Hoe wij werken

De aanpak van Red Data voor het gecontroleerd uitvoeren van een datamigratie bestaat uit de onderstaande 10-stappenplan:

  1. Contact leggen met uw leverancier(s);
  2. Systemen identificeren;
  3. Data-eigenaren definiëren;
  4. Data van de oude systemen mappen;
  5. De transformatiescripts bouwen;
  6. Datakwaliteit verbeteren;
  7. Rapportages en analyses uitvoeren;
  8. Controlemigraties uitvoeren;
  9. Testen & herstellen;
  10. Migreren.

Een datamigratie is het moment bij uitstek om uw datakwaliteit naar een hoger plan te tillen. Hiervoor kan de datawasstraat van Red Data worden ingezet.

Contact

Voor informatie over Data Management en wat het voor uw bedrijf kan betekenen, neem contact op met:

Eelco Orsel

Eelco Orsel

Algemeen Directeur